Oportunitatea deschiderii unui cămin pentru vârstnici…

Oportunitatea deschiderii unui cămin pentru vârstnici  în comuna Racu, oferind servicii care să facă viața locatarilor cât mai confortabilă, îmbinând independența personală cu securitatea unei comunități specializate în asistarea vârstnicilor, este posibilă acum pentru un investitor cu viziune, luând în folosință clădirea care a găzduit cândva Sfatul Popular al satului Gărciu, și se află în administrarea autorităților locale. Totodată, realizarea căminului pentru vârstnici în clădirea menționată este doar o opțiune asupra viziunii, cum poate fi folosit imobilul, care se poate utiliza și ca centru cultural sau turistic, lucru care depinde în totalitate de investitor.

Comuna Racu...

Comuna Racu se află la 13 km de la Miercurea Ciuc în direcţia nordică, în inima Depresiunii Ciucului. Datorită acestui fapt este un foarte bun punct de plecare pentru diferite excursii în zonă. Are acces spre Moldova pe DJ 124. Activitățile economice principale sunt: turismul rural şi balnear în  pensiunile turistice de mare capacitate "Cserekert" şi "Vándorszékely", precum și în cele 10 pensiuni turistice de mică capacitate, exploatarea şi prelucrarea primară a  lemnului, exploatarea balastului. Facilitățile oferite investitorilor se rezumă la sprijin în arendarea, închirierea imobilului necesar investiţiei, forţă de muncă calificată şi necalificată, precum și acces la infrastructura existentă.

Clădirea respectivă, construită din piatră și folosită în prezent pe jumătate ca grădiniță, și jumătate ca centru comercial are o suprafață utilizabilă de 361 mp și o curte aferentă de 1500 mp.

Un pachet de servicii...

Un pachet de servicii proiectat și oferit în așa fel încât să acopere majoritatea nevoilor unei persoane vârstnice asistată la activitățile zilnice, poate fi oportună în această localitate, luând în considerare necesitatea, dar și dorința persoanelor vârstnice la aerul curat, și liniștea specifică vârstei.

Totodată există posibilitatea petrecerii timpului în aer liber, deoarece clădirea are o curte aferentă de 1500 mp, care poate fi amenajată ca parc pentru plimbări. Clădirea poate fi concesionată sau închiriată, consiliul local oferind facilitatea acordării unui impozit minim pentru orice investitor. 

Luând în considerare avantajele…

Luând în considerare avantajele enumerate, precum și necesitatea înființării unor astfel de cămine pentru persoane în vârstă, -fiind atât de puține în această regiune,- este de înțeles importanța lansării în folosință a clădirii menționate prin modificarea utilizării actuale, conform destinației dorite.

Primăria comunei Racu în ajutorul investitorilor…

Primăria comunei Racu dorește să vină în ajutorul investitorilor, al pensionarilor nevoiași  dar și a locuitorilor, în realizarea și atingerea scopului comun.

 Pentru informații suplimentare nu ezitați să contactați reprezentantul primăriei acum:

Császár Attila

0751-142701

AtaşamentMărime
269.jpg215.73 KB
Închiriere
Căutarea partenerilor de afaceri

Abonează-te la Newsletter

 

Fii printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri, achiziţii publice, executări silite, fonduri nerambursabile, conferinţe şi cursuri!

Mă înscriu

Căutare

Ultimele știri

[14:11]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul...

[08:31]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[10:06]

Suprafața totală a complexului este de 1,1 ha, se află lângă...

[09:45]

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48...

[09:32]

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din...

[09:00]

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu...

[12:22]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[12:54]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile în M.-Ciuc...

[12:51]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile și mobile...

[10:51]

Transilvania Interconsult IPURL, lichidatorul judiciar al SC...

Curs Valutar

Autentificare utilizatori