Boutique hotel sau înființarea unui cămin pentru vârstnici…

Boutique hotel sau înființarea unui cămin pentru vârstnici  în comuna Tulgheș? Aceasta este întrebarea pe care o punem, uitându-ne la clădirile părăsite sau numai parțial folosite, care se află în administrarea autorităților locale. Imobilele, cu toate că sunt clădiri vechi, dar care se află într-o stare acceptabilă, ar putea găzdui atât prima, cât și a doua dintre posibilități, sau chiar ambele variante pot fi implementate de unul sau mai mulți investitori. Oferind servicii care să facă viața locatarilor cât mai confortabilă, îmbinând independența personală cu securitatea unei comunități specializate în asistarea vârstnicilor, este posibil acum pentru un investitor cu viziune, luarea în folosință a oricărei sau a mai multor clădiri dintre cele menționate, aflate în administrarea autorităților locale.

Un boutique hotel…

Ca și arhitectură și design un boutique hotel înseamnă distincție, intimitate, lux, acestea constituind doar, câteva din caracteristicile unei clădiri și a modului în care aceasta este amenajată, de multe ori aceste clădiri fiind adevărate monumente de artă și arhi­tectură.  Serviciile oferite,  personalizare, discreție, promptitudine sunt cuvintele cheie ale succesului acestor hoteluri. Multe hoteluri, de exemplu, impun angajaților să cunoască fiecare oaspete pe nume, ca și element de apropiere și personalizare. Restaurantul trebuie să aibă  clasă și rafinament, acestea fiind elementele descriptive esențiale, punctul forte al conceptului, care întărește aspectul de lux. Ca și dimensiune, acest tip de hotel se încadrează într-un interval mic ca și număr de camere, pentru a putea realiza toate celelalte lucruri ce țin de personalizare și individualizare.

Ca și construcție, clădirile menționate însumează calitățile necesare pentru ambele posibilități, acestea urmând a fi alese de investitor. 

Comuna Tulgheș…

Comuna Tulgheș este așezată în partea de nord-est a județului Harghita, la o altitudine  medie de 650 m, pe cursul inferior al râului Bistricioara, care izvorește din Călimani, de la o altitudine de 1.350 m și străbate în total 68,5 km, din care aproximativ 10 km în comuna Tulgheș. Este un loc de primit oaspeţi de seamă, sătui de betoanele şi poluarea oraşelor, care caută linişte, aer curat şi bucate alese, ”cum numai în casa bunicii aţi mai mâncat”. Comuna Tulgheș se află într-o vale străjuită de Munții Bistriței (Muntele Comarnicului) și Munții Giurgeului, în apropiere de Munţii Călimani şi Munţii Ceahlău, dar nu prea departe de pârtiile din Borsec, că poate oaspeţii găzduiţi acolo vor să ajungă repede la săniuş, schi sau dacă-i vară, poate le-o fi sete şi vor să bea apă minerală direct din izvor.

Un pachet de servicii...

Cealaltă variantă de investiție, cu un pachet de servicii proiectat și oferit în așa fel încât să acopere majoritatea nevoilor unei persoane vârstnice asistată la activitățile zilnice, poate fi la fel de oportună în această localitate, luând în considerare necesitatea, dar și dorința persoanelor vârstnice, dar nu numai, la aerul curat, liniștea și priveliștea oferită de munții care străjuiesc valea Bistricioarei, precum și dorința la o viață de calitate, specifică vârstei.

Totodată există posibilitatea petrecerii timpului în aer liber, deoarece clădirile au  teren aferent, care poate fi amenajat ca parc pentru plimbări. Clădirile pot fi concesionate sau închiriate, consiliul local oferind facilitatea acordării unui impozit minim pentru orice investitor. 

Luând în considerare avantajele…

Luând în considerare avantajele enumerate, se înțelege importanța lansării în folosință a clădirilor menționate, conform destinațiilor dorite.

Primăria comunei Tulgheș în ajutorul investitorilor…

Primăria comunei Tulgheș dorește să vină în ajutorul investitorilor, turiștilor, pensionarilor nevoiași  și a locuitorilor, în realizarea și atingerea scopului comun.

 

Pentru informații suplimentare nu ezitați să contactați reprezentantul primăriei acum:

Vancu Marcel

+40734-569775

www.tulghes.ro

AtaşamentMărime
img_6375.jpg320.43 KB
img_6376.jpg293.39 KB
img_6377.jpg408.15 KB
img_6378.jpg418.82 KB
img_6389.jpg625.33 KB
img_6390.jpg420.33 KB
img_6394.jpg309.55 KB
img_6395.jpg397.39 KB
img_6397.jpg308.98 KB
Închiriere
Căutarea partenerilor de afaceri

Abonează-te la Newsletter

 

Fii printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri, achiziţii publice, executări silite, fonduri nerambursabile, conferinţe şi cursuri!

Mă înscriu

Căutare

Ultimele știri

[14:11]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul...

[08:31]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[10:06]

Suprafața totală a complexului este de 1,1 ha, se află lângă...

[09:45]

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48...

[09:32]

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din...

[09:00]

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu...

[12:22]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[12:54]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile în M.-Ciuc...

[12:51]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile și mobile...

[10:51]

Transilvania Interconsult IPURL, lichidatorul judiciar al SC...

Curs Valutar

Autentificare utilizatori