Patru terenuri ...         

          Patru terenuri situate în intravilanul comunei Cârța, însumând în totalitate 1,49 ha, așteaptă investitori.

           Terenurile menționate se află în diferite locații strategice ale comunei, iar consiliul local este dispus să încheie contracte de închiriere cu  investitorii interesați, care manifestă intenții serioase. Terenurile pot fi folosite în scopuri turistice sau industriale, iar suprafața lor este după cum urmează: T1=2300 mp, T2=3000 mp, T3=3700 mp și T4=5900 mp.

            Edilii localității consideră important, pe lângă investiţiile infrastructurale de lungă durată, începerea dezvoltării turismului. Asta ar însemna venituri alternative pentru locuitorii regiunii, prin extinderea locurilor de cazare, inventarierea atracţiilor turistice, culturale, istorice, etc. din regiune, toate acestea realizându-se prin înfiinţarea unui birou de informaţii.    

     realizarea unui complex de agrement ...       

            Ținând cont de cele menționate mai sus, planurile de dezvoltare privind realizarea unui complex de agrement la Băile Madicsa, precum și extinderea patinoarului cu o bază sportivă alcătuită din terenuri de tenis și din unitățile de deservire ale acestora, țintesc acest obiectiv.

            Comuna Cârța...          

          Comuna Cârța este situată în partea estică a Transilvaniei, în zona de nord a Depresiunii Ciucului, la altitudinea de aproximativ 720-725 de metri, la 23 km de Miercurea Ciuc și 31 km de Gheorgheni, pe drumul județean 125, paralel cu drumul European 578. Linia de cale ferată principală, ruta Brașov – Deda trece prin Cârța. Nu s-au păstrat documente scrise cu privire la formarea satului, însă având în vedere stabilirea secuilor în Depresiunea Ciucului și dezvoltarea adăposturilor lor în sate, putem presupune că aceasta a avut loc la sfârșitul secolului al XII-lea – începutul secolului al XIII-lea. 

            Luând în considerare, dezvoltarea rapidă și armonioasă a comunei Cârța putem afirma că prin investițiile pe terenurile menționate, cât și prin atragerea turiştilor în număr cât mai mare, atât comuna, cât şi investitorii, şi întreprinderile mici şi mijlocii vor avea câștig de cauză.  Asigurarea diferitelor posibilităţi pentru petrecerea timpului liber este un pas important spre viitor.

            Primăria comunei Cârța, dorește să vină în ajutorul investitorilor, dar și a locuitorilor în realizarea și atingerea scopului comun.

Pentru informații suplimentare sunați acum:

Szőcs László

+40734-993740

AtaşamentMărime
t2.jpg3.26 MB
t4.jpg2.93 MB
terulet_2_kozeli.jpg246.43 KB
terulet_3_kozeli.jpg233.84 KB
terulet_4_kozeli.jpg239.47 KB
Închiriere
Căutarea partenerilor de afaceri

Abonează-te la Newsletter

 

Fii printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri, achiziţii publice, executări silite, fonduri nerambursabile, conferinţe şi cursuri!

Mă înscriu

Căutare

Ultimele știri

[14:11]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul...

[08:31]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[10:06]

Suprafața totală a complexului este de 1,1 ha, se află lângă...

[09:45]

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48...

[09:32]

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din...

[09:00]

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu...

[12:22]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[12:54]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile în M.-Ciuc...

[12:51]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile și mobile...

[10:51]

Transilvania Interconsult IPURL, lichidatorul judiciar al SC...

Curs Valutar

Autentificare utilizatori