Clădire cu teren aferent situată în intravilanul comunei Sărmaș, însumând în totalitate 1700 mp, așteaptă investitori.

un fost restaurant…

            Clădirea menționată, un fost restaurant,  se află  într-o locație strategică a comunei, fiind situată lângă drumul European E 578, iar consiliul local este dispus să încheie contracte de închiriere cu  investitorii interesați și cu intenții serioase. Imobilul poate fi folosit în scopuri turistice tot ca restaurant, ca unitate de catering sau schimbând destinația se poate utiliza pentru industrie mică sau meșteșugărească.

            Edilii localității consideră important, pe lângă investiţiile infrastructurale de lungă durată, începerea dezvoltării turismului. Asta ar însemna venituri alternative pentru locuitorii regiunii. Ca urmare a acestor aspecte, s-ar impune extinderea locurilor de cazare, inventarierea atracţiilor turistice, culturale, istorice, etc. din regiune, înfiinţarea unui birou de informaţii.

 Localitatea Sărmaș… 

  Localitatea Sărmaș  este aşezată în partea nordică a depresiunii Giurgeului, fiind dezvoltată preponderent pe malul drept al râului Mureş, aşezarea întinzându-se pe văile afluenţilor de dreapta ai Mureşului, cu o zonă locuită ce se  întinde cca 11 km de la valea Mureşului spre munţii Giurgeului, la o distanță de 22 km de orașul Gheorgheni și 15 km de Toplița.   

Luând în considerare dezvoltarea rapidă și armonioasă a comunei Sărmaș putem afirma că prin investițiile pe terenul și în clădirea  menționată, precum și atragerea turiştilor în număr mare atât comuna, cât şi investitorii, şi întreprinderile mici şi mijlocii vor avea câștig de cauză.  Asigurarea diferitelor posibilităţi pentru petrecerea timpului liber este un pas important spre viitor.

Primăria comunei Sărmaș…

Primăria comunei Sărmaș, dorește să vină în ajutorul investitorilor, dar și a locuitorilor în realizarea și atingerea scopului comun.

Pentru informații suplimentare sunați acum:

Mândru Valentin

+40756-767420

AtaşamentMărime
040.jpg5.1 MB
Închiriere
Căutarea partenerilor de afaceri

Abonează-te la Newsletter

 

Fii printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri, achiziţii publice, executări silite, fonduri nerambursabile, conferinţe şi cursuri!

Mă înscriu

Căutare

Ultimele știri

[14:11]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul...

[08:31]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[10:06]

Suprafața totală a complexului este de 1,1 ha, se află lângă...

[09:45]

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48...

[09:32]

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din...

[09:00]

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu...

[12:22]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[12:54]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile în M.-Ciuc...

[12:51]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile și mobile...

[10:51]

Transilvania Interconsult IPURL, lichidatorul judiciar al SC...

Curs Valutar

Autentificare utilizatori