Oportunitatea deschiderii unui cămin pentru vârstnici…

Oportunitatea deschiderii unui cămin pentru vârstnici , în comuna Corbu, oferind servicii care să facă viața locatarilor cât mai confortabilă, îmbinând independența personală cu securitatea unei comunități specializate în asistarea vârstnicilor, este posibilă acum pentru un investitor cu viziune, luând în folosință clădirea nouă, ”ridicată în roșu” aflată în administrarea autorităților locale.

 Clădirea respectivă, compusă din pivniță+parter+etaj, a fost concepută inițial pentru un complex comercial, având la etaj două apartamente și două garsoniere. La parter, clădirea este încă necompartimentată și nu are nici proiect de dotări, iar acest lucru oferă unui investitor posibilitatea de a finaliza construcția conform destinației dorite. De asemenea, are în dotare o pivniță de 100 mp, care poate fi folosită la depozitarea proviziilor, sau altor materiale necesare funcționării.

Comuna Corbu este localizată între Munții Bistriței (Muntele Comarnicului) și Munții Giurgeului (subgrupa Munților Borsecului) și este așezată pe valea râului Bistricioarei, afluent al Bistriței. Înspre sud de Capul Corbului  se înalță creasta Corbu (1173 m) și la sud de Corbu - Muntele Corhan, iar înspre nord Vârful Bâtca Arsurilor (1385 m). Se învecinează direct cu comuna Tulgheș spre sud-est, orașul Borsec la vest și Bilbor spre nord-est.

Rețeaua hidrografică este formată de Râul Bistricioara cu afluenții acesteia: dinspre vest Vinul Mare, dinspre nord pârâul Savului, Argintăria Satului și Barasău, dinspre sud pârâul Corbu.

Un pachet de servicii...

Un pachet de servicii proiectat și oferit în așa fel încât să acopere majoritatea nevoilor unei persoane vârstnice asistate la activitățile zilnice, poate fi oportună în această localitate, luând în considerare necesitatea, dar și dorința persoanelor vârstnice la aerul curat, liniștea și priveliștea oferită de munții care străjuiesc valea Bistricioarei, precum și dorința la o viață de calitate, specifică vârstei.

Totodată există posibilitatea petrecerii timpului în aer liber, deoarece clădirea are un teren aferent de 2000 mp, care poate fi amenajat ca parc pentru plimbări. Clădirea poate fi concesionată sau închiriată, consiliul local oferind facilitatea acordării unui impozit minim pentru orice investitor. 

Luând în considerare avantajele…

Luând în considerare avantajele enumerate, precum și necesitatea înființării unor astfel de cămine pentru persoane în vârstă -astfel de obiective fiind atât de puține în această regiune- este de înțeles importanța lansării în folosință a clădirii menționate, precum și finalizarea construcției conform destinației dorite.

Primăria comunei Corbu în ajutorul investitorilor…

Primăria comunei Corbu dorește să vină în ajutorul investitorilor, al pensionarilor nevoiași, dar și a locuitorilor, în realizarea și atingerea scopului comun.

 

Pentru informații suplimentare nu ezitați să contactați reprezentantul primăriei acum:

Drugă Nicușor

Tel: 0733-973563

 

Țepeluș Gheorghe

Tel: 0733-973638

AtaşamentMărime
043.jpg270.76 KB
044.jpg239.67 KB
Închiriere
Căutarea partenerilor de afaceri

Abonează-te la Newsletter

 

Fii printre primii care vor afla despre cele mai noi ştiri, achiziţii publice, executări silite, fonduri nerambursabile, conferinţe şi cursuri!

Mă înscriu

Căutare

Ultimele știri

[14:11]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul...

[08:31]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[10:06]

Suprafața totală a complexului este de 1,1 ha, se află lângă...

[09:45]

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48...

[09:32]

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din...

[09:00]

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu...

[12:22]

TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL, cu sediul în Miercurea-Ciuc...

[12:54]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile în M.-Ciuc...

[12:51]

De vânzare prin licitație publică: bunuri imobile și mobile...

[10:51]

Transilvania Interconsult IPURL, lichidatorul judiciar al SC...

Curs Valutar

Autentificare utilizatori