Invest In Harghita

Oportunități de investiții în județul Harghita

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
5 + 13 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Cumpărări directe

Cumpările directe la un loc:

Instituția:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Data limita de depunere a ofertei:
28/03/2018 - 23:30
Instituția:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Data limita de depunere a ofertei:
27/03/2018 - 23:30
Instituția:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Data limita de depunere a ofertei:
27/03/2018 - 23:30

Oportunitate de investiție, pentru un investitor cu viziune în valea Mureşului, lângă calea ferată, la sud-vest de Hodoşa, la 4 km pe DJ 153D, în apropierea drumului european E 578.

Înființarea unei pensiuni folosind cele opt camere și două apartamente situate în centrul comunei Satu Mare

Clădire cu teren aferent situată în intravilanul comunei Sărmaș într-o locație strategică care, poate fi folosită în scopuri turistice.

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu trecerea timpului a devenit o sală de repetiție pentru fanfara locală. Clădirea are o încăpere de dimensiuni mai mari și mai multe de dimensiuni mai mici. După o renovare interioară și exterioară ar putea să funcționeze ca o baie medicală , un spa.

Luând în considerare așezarea geografică, putem afirma că necesitatea investiției într-o stație de combustibil este oportună și importantă.

Boutique hotel sau înființarea unui cămin pentru vârstnici în clădirile vechi, dar care se află într-o stare acceptabilă, ar putea găzdui atât prima, cât și a doua dintre posibilități.

Un investitor cu viziune, utilizând resursele naturale existente poate crea un paradis turistic sau o ramură aparte a industriei alimentare în acest loc.

Resursele naturale de ape minerale îmbuteliabile puse în evidenţă până în prezent din județul Harghita sunt mult mai sănătoase, decât marea majoritate existente în Europa.

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din cartierul Kossuth Lajos cazanele au fost reinstalate într-o încăpere separată, iar astfel restul clădirii, cu o suprafață de aprox. 415 m2 și subsolul au devenit nefolosite. După o renovare completă a clădirii, ea ar putea fi folosită pentru orice activitate economică permisă în zonă rezidențială. Planul Primăriei Cristuru Secuiesc era deschiderea cabinetelor medicale de familie și de specialitate în clădire, dar acest plan nu s-a realizat din lipsă de surse financiare.

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48 apartamente, iar 8 cabine de baie și o platformă de comerț la parter. Se află în apropierea surselor de apă sărată, într-un mediu pitoresc, lângă drumuri de asfalt de bună calitate. Clădirea necesită o renovare exterioară-interioară completă.

Pagini