Invest In Harghita

Oportunități de investiții în județul Harghita

Autentificare utilizatori

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 3 =
Rezolvați această problemă aritmetică simplă și introduceți rezultatul. De exemplu, pentru 1+3 introduceți 4.

Cumpărări directe

Cumpările directe la un loc:

Instituția:
Centrul Militar Județean Harghita
Data limita de depunere a ofertei:
05/05/2017 - 12:00
Instituția:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală programe, proiecte și achiziții
Data limita de depunere a ofertei:
04/05/2017 - 15:00
Instituția:
Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita
Data limita de depunere a ofertei:
04/05/2017 - 13:00

Un investitor cu viziune, utilizând resursele naturale existente poate crea un paradis turistic sau o ramură aparte a industriei alimentare în acest loc.

Resursele naturale de ape minerale îmbuteliabile puse în evidenţă până în prezent din județul Harghita sunt mult mai sănătoase, decât marea majoritate existente în Europa.

Imobilul care a functionat până nu demult ca brutărie, este așezat în comuna Ciceu.

Clădirea funcționa ca o baie publică cu apă sărată, însă cu trecerea timpului a devenit o sală de repetiție pentru fanfara locală. Clădirea are o încăpere de dimensiuni mai mari și mai multe de dimensiuni mai mici. După o renovare interioară și exterioară ar putea să funcționeze ca o baie medicală , un spa.

După încetarea încălzirii urbane, în clădirea de cazan din cartierul Kossuth Lajos cazanele au fost reinstalate într-o încăpere separată, iar astfel restul clădirii, cu o suprafață de aprox. 415 m2 și subsolul au devenit nefolosite. După o renovare completă a clădirii, ea ar putea fi folosită pentru orice activitate economică permisă în zonă rezidențială. Planul Primăriei Cristuru Secuiesc era deschiderea cabinetelor medicale de familie și de specialitate în clădire, dar acest plan nu s-a realizat din lipsă de surse financiare.

Clădirea de 4 etaje, construită în anii 1980 are 48 apartamente, iar 8 cabine de baie și o platformă de comerț la parter. Se află în apropierea surselor de apă sărată, într-un mediu pitoresc, lângă drumuri de asfalt de bună calitate. Clădirea necesită o renovare exterioară-interioară completă.

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr városhoz tartozó Fiatfalva határában van, aszfaltozott út mentén, lakott területtől távol – így bármilyen ipari/mezőgazdasági tevékenység végzésére lehetőséget kínál.