Invest In Harghita

Befektetési lehetőségek Hargita megyében

Este de vânzare teren pentru construirea unui imobil, acesta are o suprafață de 860 metri pătrați și se află la Borsec. Terenul se situează în apropierea centrului de tratament care acum se construiește, respectiv ca un plus împrejurimile emană o atmosferă relaxantă și plăcută. Este o oportunitate de investiție bună pentru desfășurarea unei activități de comerț sau turistice.

Prețul terenului este 31820 euro.

Mai multe parcele potrivite pentru construcții, situate în apropierea aleei principale din Borsec sunt de vânzare. Acest grup de terenuri are o suprafață totală de 8700 de metri pătrați. Prețul de vânzare al terenurilor cu o suprafață totală de 8700 metri pătrați, este de 172.520 euro (20 euro/ m2).

Este de vânzare un imobil de 215 metri pătrați cu un teren de 611 metri pătrați, respectiv un imobil lăturalnic de 55 de metri pătrați la Borsec.

Imobilul se află la Borsec, strada Carpați, nr. 36.  Este o oportunitate bună de investiție fie pentru crearea unei pensiuni, fie pentru înființarea unui alt proiect. Acest imobil este ușor de abordat, mai mult, în apropiere este un bancomat și o alimentară. 

Preț: 49.900 euro

Este de vânzare o vilă de trei etaje la Borsec, județul Harghita. Structura vilei oferă posibilitatea continuării unei activități turistice. Imobilul cu o suprafață de 580 de metri pătrați (parter și trei etaje), are în total 16 încăperi.

La nivelul superior, adică la etajul al treilea este o mansardă de 100 de metri pătrați. Parcarea este asigurată pe terenul de pe lângă imobil, cu o suprafață de 900 de metri pătrați: aceasta se poate extinde până la  1200 metri pătrați.

Așteaptă invetitori hotelul Astoria de la Băile Tușnad!

Proprietarii doresc să vândă clădirea, hoteul Astoria din centrul orașului Băile Tușnad. Imobilul are două etaje și se află pe o suprafață de  2200 m2. Imobilul are un trecut bogat, astfel începând din anii 1940 și-a deschis porțile pentru turiști. În cei 70 de ani imobilul a avut mai mulți proprietari, dar actualii proprietari sunt dispuși să vândă hotelul sus menționat.

Proprietarii clădirii impozante din Miercurea-ciuc, cu o suprafață de aproape 1200 mp, doresc să închirieze sau să vândă pe aceasta. Clădirea a fost proiectat de către  Bochkor Béla și construit de către meșteri din Italia în anul 1900. Această clădire are un trecut bogat deoarece începând din anii 1930 aici a funcționat fabrică de confecții, armată, internat, centru cultural, și timp de 25 de ani clădirea a asigurat loc Școlii Populare de Arta al Județului Harghita.

Oportunitate de investiție în comuna Șimonești – Chedia Mică

Administrația publică locală așteaptă acele potențiali investitori (locali sau din străinătate) care și-ar dori să închirieze clădirea școlii din Chedia Mică, cu scopul de a renova pe aceasta, respectiv să desfășoare diferite activități economice. În cazul intențiilor serioase, administrația publică locală acordă ajutor în vederea finalizării acesteia.

Oportunitate de investiție în comuna Șimonești - Medișoru Mare

Administrația publică locală așteaptă pe acele potențiali investitori (locali sau din străinătate) care și-ar dori să închirieze clădirea școlii din  Medișoru Mare, cu scopul de a renova pe aceasta, respectiv să desfășoare diferite activități economice. În cazul intențiilor serioase, administrația publică locală acordă ajutor în vederea finalizării acesteia.

Posibilitate de investiție în comuna Gălăuțaș: Abator comunală a animalelor

Dacă sunteți interesați de o investiție la Gălăuțaș vă prezentăm posibilitatea înființării unui abator. Această investiție se poate realiza pe teren proprietatea comunei Gălăuțaș, teren intravilan dotat cu racordare de apă, energie energie electrică și canalizare. Locația este accesibilă de pe un drum comunal și anume DC73.

Posibilitate de investiție în Borsec: Hotel în apropierea centrului wellness

Dacă sunteți interesați de o investiție la Borsec vă prezentăm posibilitatea de investiție hotel în apropierea centrului wellness. Clădirea se află pe un teren intravilan și este dotat cu apă, energie electrică și canalizare, aceasta este accesibilă de pe drum național.

Unde se află?