Invest In Harghita

Oportunități de investiții în județul Harghita

Oportunitate de investiție la Cristuru Secuiesc, județul Harghita

Clădirea centralei termice deținută de către consiliul Cristuru Secuiesc, în prezent este neutilizată. Consiliul local intenționează să închirieze această clădirea pentru activitate economică. Construcția este într-o stare bună, dar necesită reparații mici, astfel va fi potrivit pentru desfășurarea unei activități economice.

Oportunitate de investiție în comuna Șimonești – Chedia Mică

Administrația publică locală așteaptă acele potențiali investitori (locali sau din străinătate) care și-ar dori să închirieze clădirea școlii din Chedia Mică, cu scopul de a renova pe aceasta, respectiv să desfășoare diferite activități economice. În cazul intențiilor serioase, administrația publică locală acordă ajutor în vederea finalizării acesteia.

Oportunitate de investiție în comuna Șimonești – Tărcești

Administrația publică locală așteaptă acele potențiali investitori (locali sau din străinătate) care ar dori să închirieze clădirea școlii din Tărcești, cu scopul de a renova pe aceasta, respectiv să desfășoare diferite activități economice. În cazul intențiilor serioase, administrația publică locală acordă ajutor în vederea finalizării acesteia.

Oportunitate de investiție în comuna Șimonești - Medișoru Mare

Administrația publică locală așteaptă pe acele potențiali investitori (locali sau din străinătate) care și-ar dori să închirieze clădirea școlii din  Medișoru Mare, cu scopul de a renova pe aceasta, respectiv să desfășoare diferite activități economice. În cazul intențiilor serioase, administrația publică locală acordă ajutor în vederea finalizării acesteia.

Posibilitate de investiție în comuna Gălăuțaș: Abator comunală a animalelor

Dacă sunteți interesați de o investiție la Gălăuțaș vă prezentăm posibilitatea înființării unui abator. Această investiție se poate realiza pe teren proprietatea comunei Gălăuțaș, teren intravilan dotat cu racordare de apă, energie energie electrică și canalizare. Locația este accesibilă de pe un drum comunal și anume DC73.

Posibilitate de investiție în Borsec: Hotel în apropierea centrului wellness

Dacă sunteți interesați de o investiție la Borsec vă prezentăm posibilitatea de investiție hotel în apropierea centrului wellness. Clădirea se află pe un teren intravilan și este dotat cu apă, energie electrică și canalizare, aceasta este accesibilă de pe drum național.

Unde se află?

Posibilitate de investiție în Toplița: Reabilitare centrală termică și refuncționalizare în locuințe de serviciu

Dacă sunteți interesați de o investiție la Toplița vă prezentăm posibilitatea reabilitare centrală termică și refuncționalizare în locuințe de serviciu la adresa Toplița, str. Cerbului, jud. Harghita.

Unde se află?

Posibilitate de investiție la Corbu: Fabrică pentru prelucrarea laptelui

Dacă sunteți interesați de o investiție la Corbu vă prezentăm posibilitatea înființării unei fabrici pentru prelucrarea laptelui. Teren intravilan dotat cu energie electrică, accesibil de pe drum național.

Unde se află?

Posibilitate de investiție la Corbu: Benzinărie

Dacă sunteți interesați de o investiție la Corbu vă prezentăm posibilitatea înființării unei benzinării. Este vorba despre un teren intravilan dotat cu energie electrică, accesibil de pe drum național.

Unde se află?

Posibilitate de investiție la Tulgheș!

1. Pârtie de schi – FN – zona Baza sportivă; 2. Centru de agrement – FN – zona Poiana Veche; 3. Investiție în industria ușoară – Tulgheș, nr. 281, jud. Harghita; 4. traseu montan pentru sporturi extreme – FN – zona HIDGHEȘ, DJ 127A