De vânzare complex imobiliară situat în centrul orașului Gheorgheni!
Locație:
Gheorgheni
Categorie:
Proprietate
Tip:
De vânzare
Preț:
690000 EUR
Reducere:
2%
Data publicației:
01/14/2020 - 12:10
Este de vânzare complexul de clădiri compusă din Restaurantul Retro Pub, Pensiunea Niki Apart, spații comerciale, respectiv un laborator de patiserie. Complexul se situează în centrul orașului Gheorgheni pe o suprafața totală de 500 mp, din care suprafața imobilelor este de 200 mp, accesibil de pe drum European. Situarea benefică al imobilelor din punct de vedere turistică este bună: la o distanță de 60 km se află stațiunea Praid și Sovata, respectiv la o distanță de 40 km de Lacul Roșu.  Astfel, turiștii se cazează în Pensiunea Niki Apart și fiind mulțumiți de condițiile bune, mulți dintre ei revin. În pensiune se găsesc 4 apartamente, unde încap 23 de persoane. Pensiunea este modernizat și dotat astfel asigură relaxare totală turiștilor cazați. După spusele proprietarului în Pensiune se cazează așa musafiri noi, cât și turiști care revin. Suprafața totală al imobilului este 200 mp, din care suprafața utilă este de 600 mp, din care: - Pensiunea Niki Apart se află pe o suprafață de 260 mp - Spațiul comercial se află pe 50 mp, cu privire la drumul principal - Restaurantul Retro Pub se află la parter, are o suprafață de 200 mp și conține mai multe încăperi: bucătărie, toaletă, vestiar, respectiv terasă. - Subsolul are o suprafață de 70 mp, care în momentu de față se folosește ca depozit. La construirea imobilului au folosit materiale de construcții de calitate superioară. Subsolul și-a păstrat trecutul, dar imobilul este în totalitate nou. Faptul că la construirea imobilului au folosit materiale superioare, este confirmat de faptul că acesta este izolat cu vată minerală și dotat cu uși și ferestre din lemn de frasin. Restaurantul Retro Pub are o încăpere de 23 persoane, care în perioada de vară se poate modifica – prin deschiderea terasei - pentru încăperea a 70 de persoane. Restaurantul este dotat în totalitate, este modernă, și frecventată atât de către turiști, cât și de către locuitorii orașului. Zidurile de piatră, tavanul din lemn, respectiv încăperea mobilat asigură confortul oaspeților. La subsol se află două încăperi pe o suprafață de 70 mp, care în momentul de față sunt folosite ca depozit. În acest sens, este dat posibilitatea de a înființa lângă Pensiunea Niki Apart un Spa sau discotecă lângă Restaurantul Retro Pub. Laboratorul de patiserii este dotat în totalitate, și asta dă posibilitatea de a prepara orice bunătate. Încăperea este faianțată în totalitate, dotată ustensile inox. Rețeaua de încălzire al imobilului este modernizată în totalitate. Centrala termică se află în ograda din spate unde se află cazan, rezervoare de soluție tampon, și boiler electric de 300 de litri. Cheltuielile de încălzire sunt mai mici datorită pereții izolate și ușile/geamurile noi, moderne. Firmele proprietarului sunt profitabile, dar acestea nu sunt de vânzare, poate fi cumpărat imobilul și după caz mobilierul etc.
Prețul imobilului este de 690 000 euro + TVA. În caz de interes proprietarul este deschis să negocieze, ținând cont de nevoile și așteptările cumpărătorului.
Dacă și-a atras atenția aceasta oportunitate de investiție, vă rugăm să ne contactați pe telefon +0266 207 784 sau scrieți-ne la  office@investinhargita.ro.