Befektetési lehetőségek Hargita megyében

Eladó

Eladó Borszék központi részében egy építkezésre alkalmas 860 négyzetméteres terület. A területet közel található az épülő kezelőközponthoz, illetve csendes, nyugodt környezetben található. Megfelelő befektetési lehetőség lehet akár kereskedelmi vagy turisztikai tevékenységre is.

A terület eladási ára 31820 euró.

Ha felkeltette érdeklődését az építkezésre alkalmas 860 négyzetméteres terület, akkor forduljon hozzánk bizalommal az office@investinhargita.ro e-mail címen vagy hívja bátran a +40741371368-as telefonszámot.

magyar

Építkezésre alkalmas több felparcellázott terület is eladó Borszéken a fősétány közelében. A terület összesen közel 8700 négyzetméter. Abban az esetében, ideális lehetőség, ha egy befektető nagyobb létesítmény építését tervezi. A közel 8700 négyzetméteres terület eladási ára, egyben megvásárolva 172.520 euró (20 euró/ m2). 

 A terület fekvésileg kitűnő helyen helyezkedik el, amelyhez közel található az épülő kezelőközpont, illetve a sípálya.

A teljes terület 5 részre van felparcellázva:

magyar

Eladó Borszéken egy 215 négyzetméteres ingatlan a hozzá tartozó 611 négyzetméteres területtel illetve egy 55 négyzetméteres melléképülettel. Az ingatlan Borszéken a Carpați utca 36 szám alatt található. Jó befektetési lehetőség legyet akár egy kisebb „élménypanzió” létesítésére vagy más elképzelés megvalósítására.

Elhelyezkedési szempontból könnyen megközelíthető, illetve a közelben található bank automata, élelmiszerüzlet is.

Eladási ár: 49.900 euro

magyar

Eladó Hargita megyében Borszéken egy kitűnő állapotban lévő három emeletes villa. A villa kialakítása, szerkezeti felépítése alkalmas turisztikai tevékenység folytatására. Az 580 négyzetméteres ingatlan (földszint és három emelet) 16 helységgel rendelkezik. A felső szinten, vagyis a harmadik emeleten közel 100 négyzetméteres beépíthető tetőtér található. A parkolási lehetőség biztosított az ingatlanhoz tartozó  900 négyzetméteres területen, ez  1200 négyzetméterig bővíthető. Az ingatlan külső fele és tetőszerkezete 2013-ban került felújításra.

Az ingatlan szerkezete:

magyar

Tusnádfürdőn a Kovács Miklós utca 30 szám alatt eladó a Fenyő panzió néven ismert 4 szintes kitűnő állapotban lévő panzió. A panziót az 1996-os évben építették és az elhelyezkedésének köszönhetően Tusnádfürdőn mint az átutazó turisták számára, mint a helyi lakósok számára ismerté vált. Az ingatlan csendes környezetben, 500 méterre a sípályától helyezkedik el.

 

Az ingatlan jellemzői:

Az 1996-ban épített panzió kemény betonszerkezettel rendelkezik.

magyar

Eladó Parajdon egy 1904-ben épült kúria ház. Az ingatlan tartalmaz két tágas szobát, 1 hagyományos konyhát, kamrát, illetve egy pince részt. Az ingatlan mellett  található egy melléképület, amelyet az ott található nyári konyha egy kis műhely helyiség alkot. Az épület egy 31 áras beltelken fekszik, közel a központhoz. Körülbelül 2 km-re helyezkedik el a sóbányától és a felújított strand-komplexumtól. Az udvart egy patakocska szeli át, ami egy varázslatos hangulatot kölcsönöz a kúriaháznak.

magyar

Bérbe adnák vagy eladnák a Csíkszeredában található több mint 1200 négyzetméteres impozáns épületet a tulajdonosok. Az épületet Bochkor Béla tervezésével olasz mesterek építették 1900-ban. Az épület gazdag múlttal rendelkezik ugyanis az 1930-as évektől kezdve működött benne készruhagyár, katonaság, bentlakás, kulturális központ, illetve legutóbb negyedévszázadon keresztül a Hargita Megyei Művészeti Népiskola számára biztosított helyet. Az ingatlan Csíkszeredában a belváros sétáló utcájában (Petőfi utca 36. szám) található, a Magyar Konzulátus szomszédságában.

magyar

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött. Időközben a távhőszolgáltatás megszűnt, az épületen belül a kazánokat leválasztották egy lezárt külön helyiségbe, így keletkezett egy, jelenleg kihasználatlan kb. 415 m2-es helyiség, alatta pince.

magyar

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
7 + 6 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Direkt vásárlások

Minden direkt vásárlás egy helyen:

Közbeszerzés tárgya: [ADV1088311]Produse de curatenie
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
27/06/2019 - 12:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
28/06/2019 - 10:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
25/06/2019 - 10:00