Befektetési lehetőségek Hargita megyében

Terület

Eladó Borszék központi részében egy építkezésre alkalmas 860 négyzetméteres terület. A területet közel található az épülő kezelőközponthoz, illetve csendes, nyugodt környezetben található. Megfelelő befektetési lehetőség lehet akár kereskedelmi vagy turisztikai tevékenységre is.

A terület eladási ára 31820 euró.

Ha felkeltette érdeklődését az építkezésre alkalmas 860 négyzetméteres terület, akkor forduljon hozzánk bizalommal az office@investinhargita.ro e-mail címen vagy hívja bátran a +40741371368-as telefonszámot.

magyar

Építkezésre alkalmas több felparcellázott terület is eladó Borszéken a fősétány közelében. A terület összesen közel 8700 négyzetméter. Abban az esetében, ideális lehetőség, ha egy befektető nagyobb létesítmény építését tervezi. A közel 8700 négyzetméteres terület eladási ára, egyben megvásárolva 172.520 euró (20 euró/ m2). 

 A terület fekvésileg kitűnő helyen helyezkedik el, amelyhez közel található az épülő kezelőközpont, illetve a sípálya.

A teljes terület 5 részre van felparcellázva:

magyar

A gyergyóremetei önkormányzat várja a komoly szándékú befektetőket, akik a 20 hektár összefüggő területen befektetést szeretnének megvalósítani. A területen lehetőség lenne egy gyógy- és élményfürdő létesítésére, de bármilyen más gazdasági tevékenységre is alkalmas. Az önkormányzat a lehetőségeihez mérten a törvényes keretek mellett különböző kedvezményeket tudna biztosítani a befektető(k) számára.

“Gyergyóremete fekvése....”

magyar

A csíkszentsiomoni helyi önkormányzat bérbe adná a tulajdonában lévő több mint 5 hektár területet egy befektető számára, aki gazdasági tevékenységet szeretne folyatni a községben így hozzájárul a község gazdasági fejlődéséhez, illetve a helyi lakók számára  munkahely teremtésekhez. A terület  Csíkszentsimonban található, amelyet a 123-s jelzésű megyei útvonalról lehet megközelíteni. A terület adottságai lehetővé teszik, hogy a bérbe vevő nagyobb elképzelést is megvalósíthassa.

“ Csíkszentsimon fekvése...”

magyar

A székelyvarsági önkormányzat várja mindazon befektetőket, akik komoly szándékkal keresik fel Őket, hogy bérbe vegyék az polgármesteri hivatal tulajdonában lévő területet és a hozzá tartozó ingatlant, annak érdekében, hogy gazdasági tevékenységet folytassanak, amely munkahelyeket teremt a helyi lakosok számára. A terület és a rajta található épület központi elhelyezkedése miatt lehetőséget biztosítana, hogy a bérlő akár a községi épületek hőszolgáltatását ellássa. A terület megyei útvonalról közelíthető meg.     

“Röviden Szekelyvarságról...”

magyar

A tusnádi önkormányzat bérbe adná a tulajdonában lévő telket egy befektető számára, amely Újtusnád faluban található. A terület körülbelül 200 méterre helyezkedik el az E 578-as jelzésű európai útvonaltól. A terület tulajdonjogi szempontból rendezve van. A polgármesteri hivatal várja mindazon befektetőket akik hosszú távon bérbe vennék az önkormányzat tulajdonában lévő területet, hogy az elképzeléseinek megfelelően megvalósítsák befektetési elképzeléseiket.

Röviden Tusnádról

magyar

A csíkpálfalvi önkormányzat várja mindazon befektetőket, akik komoly szándékkal fordulnak az önkormányzathoz és a régi strandot újraindítanák. A régi rendszerben egy olimpiai igényeknek megfelelő méretű strand működött, voltak öltözők és parkolóhelyek is. Most lehetőség nyílik, hogy egy befektető a szükséges felújítások és modernizálások után újraindítsa a strandot. Jó tudni, hogy adózási szempontból a községi adók alacsonyabbak mint a városi adók. Ez egy komoly kedvezmény lehet a befektető számára.

magyar

A gyergyóalfalvi önkormányzat hivatala várja mindazon komoly érdeklődőket, akik bérbe vennék a nemzeti útvonalról megközelíthető negyed hektár belterületet, hogy itt az elképzeléseik alapján gazdasági tevékenységet valósítsanak meg. Az önkormányzat tulajdonában lévő 25 ár belterület jelenleg kihasználatlan, amit az önkormányzat koncessziós szerződés keretében bérbe adna egy potenciális befektetőnek. A területen régebb mezőgazdasági tevékenységet folytattak, de a jó elhelyezkedés miatt érdekes lehet a befektetők számára.

magyar

Kápolnásfalu Polgármesteri Hivatala várja azokat az egyéni, vagy akár az önkormányzathoz partnerként csatlakozó befektetőket, akik vendéglőegység létesítését vállalnák Homoródfűrdőn. Az önkormányzat szívesen várja a befektetni vágyó fizikai és jogi személyeket, akik az önkormányzat tulajdonában lévő homoródfűrdői területre vendéglőt létesítenének önállóan vagy partnerségben az önkormányzattal.

“Amit tudni kell Kápolnásfalva fekvéséről, történetéről...”

magyar

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
2 + 0 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Direkt vásárlások

Minden direkt vásárlás egy helyen:

Közbeszerzés tárgya: [ADV1080533]Carti de biblioteca
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
30/05/2019 - 10:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
27/05/2019 - 12:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
24/05/2019 - 23:30