Befektetési lehetőségek Hargita megyében

Ingatlan

Eladó Borszéken egy 215 négyzetméteres ingatlan a hozzá tartozó 611 négyzetméteres területtel illetve egy 55 négyzetméteres melléképülettel. Az ingatlan Borszéken a Carpați utca 36 szám alatt található. Jó befektetési lehetőség legyet akár egy kisebb „élménypanzió” létesítésére vagy más elképzelés megvalósítására.

Elhelyezkedési szempontból könnyen megközelíthető, illetve a közelben található bank automata, élelmiszerüzlet is.

Eladási ár: 49.900 euro

magyar

Eladó Hargita megyében Borszéken egy kitűnő állapotban lévő három emeletes villa. A villa kialakítása, szerkezeti felépítése alkalmas turisztikai tevékenység folytatására. Az 580 négyzetméteres ingatlan (földszint és három emelet) 16 helységgel rendelkezik. A felső szinten, vagyis a harmadik emeleten közel 100 négyzetméteres beépíthető tetőtér található. A parkolási lehetőség biztosított az ingatlanhoz tartozó  900 négyzetméteres területen, ez  1200 négyzetméterig bővíthető. Az ingatlan külső fele és tetőszerkezete 2013-ban került felújításra.

Az ingatlan szerkezete:

magyar

Tusnádfürdőn a Kovács Miklós utca 30 szám alatt eladó a Fenyő panzió néven ismert 4 szintes kitűnő állapotban lévő panzió. A panziót az 1996-os évben építették és az elhelyezkedésének köszönhetően Tusnádfürdőn mint az átutazó turisták számára, mint a helyi lakósok számára ismerté vált. Az ingatlan csendes környezetben, 500 méterre a sípályától helyezkedik el.

 

Az ingatlan jellemzői:

Az 1996-ban épített panzió kemény betonszerkezettel rendelkezik.

magyar

Eladó Parajdon egy 1904-ben épült kúria ház. Az ingatlan tartalmaz két tágas szobát, 1 hagyományos konyhát, kamrát, illetve egy pince részt. Az ingatlan mellett  található egy melléképület, amelyet az ott található nyári konyha egy kis műhely helyiség alkot. Az épület egy 31 áras beltelken fekszik, közel a központhoz. Körülbelül 2 km-re helyezkedik el a sóbányától és a felújított strand-komplexumtól. Az udvart egy patakocska szeli át, ami egy varázslatos hangulatot kölcsönöz a kúriaháznak.

magyar

Befektetőre vár a patinás elnevezésű Astoria szálloda Tusnádfürdőn!

Eladnák a tulajdonosok a Tusnádfürdő központjában található, több mint 2200 m2-s, két emeletes Astoria szállodát. A szállóda gazdag múlttal rendelkezik, ezt mi sem igazolja jobban, mint, hogy már az 1940-s években megnyitotta kapuit a vendégek/turisták előtt. Az elmúlt 70 évben több üzemeltető is működtette az impozáns megjelenésű Astoria hotelt, amit most a jelenlegi tulajdonosok szívesen eladnának egy komoly befektető számára.

magyar

Bérbe adnák vagy eladnák a Csíkszeredában található több mint 1200 négyzetméteres impozáns épületet a tulajdonosok. Az épületet Bochkor Béla tervezésével olasz mesterek építették 1900-ban. Az épület gazdag múlttal rendelkezik ugyanis az 1930-as évektől kezdve működött benne készruhagyár, katonaság, bentlakás, kulturális központ, illetve legutóbb negyedévszázadon keresztül a Hargita Megyei Művészeti Népiskola számára biztosított helyet. Az ingatlan Csíkszeredában a belváros sétáló utcájában (Petőfi utca 36. szám) található, a Magyar Konzulátus szomszédságában.

magyar

Figyelemfelkeltő befektetési lehetőség Borszéken, Hargita megyében. A központi részhez közel található épületben lehetőség nyílhat az befektetők számára, hogy akár egy hotelt létesítsenek. Az épület belterületen helyezkedik el, ellátva vízzel, elektromos árammal és szennyvíz hálózattal. Az épület nemzeti útról megközelíthető és a Hármasliget térségben található.

„Borszék fekvése…”

 

Borszék Hargita megyében, Erdélyben, Romániában található. Lakossága 2.585 , többségében magyarok lakossággal.

magyar

Kányád község önkormányzata várja mindazon vállalkozó szellemű fizikai vagy jogi személyek jelentkezését, akik tevékenységeik folytatásához, vagy bővítéséhez szükségük van ingatlanra. Kányád község tulajdonát képezi egy 4 helyiséget tartalmazó ingatlan, amit hajlandó lenne kiadni. Az ingatlan jelenleg nincs használva, használatához kisebb felújítások szükségesek.

„Kányád község...”

magyar

Oldalak

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
1 + 13 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Direkt vásárlások

Minden direkt vásárlás egy helyen:

Közbeszerzés tárgya: [ADV1080533]Carti de biblioteca
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
30/05/2019 - 10:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
27/05/2019 - 12:00
Intézmény:
Ajánlat beküldésének határideje:
24/05/2019 - 23:30