Befektetési lehetőségek Hargita megyében

A székelyvarsági önkormányzat várja mindazon befektetőket, akik komoly szándékkal keresik fel Őket, hogy bérbe vegyék az polgármesteri hivatal tulajdonában lévő területet és a hozzá tartozó ingatlant, annak érdekében, hogy gazdasági tevékenységet folytassanak, amely munkahelyeket teremt a helyi lakosok számára. A terület és a rajta található épület központi elhelyezkedése miatt lehetőséget biztosítana, hogy a bérlő akár a községi épületek hőszolgáltatását ellássa. A terület megyei útvonalról közelíthető meg.     

“Röviden Szekelyvarságról...”

Székelyvarság Hargita megye legnagyobb szórványtelepülése, amely kb. 77 négyzetkilométeren a Nagy-Küküllő forrásvidékén, a Dél-Görgényi havasokban, a vulkanikus eredetű Székelyvarság-i medencében található 830-1050 m-el a tengerszint fölött, a Nagy Somlyó és a csomafalvi Délhegy tövében.

Területének közel 60% erdő, melynek mélye több állatfajt is rejt, otthonos erre a nyúl, róka, farkas, barnamedve, hiúz, fajdkakas, császármadár.

A környék a népművészetek, hagyományok és szokások egy kiapadhatatlan kincsesbányája.

A falvak, a hűen őrzött hagyományok és színes népviseletek igen vonzóak a turisták számára. A népviseletek díszítésében is hűen tükröződik a helybéliek tehetsége és leleményessége.

A fába vésett különböző díszítő formák megérzésen alapuló elrendezése a tökéletesség határát súrolja, egy formai mesevilágot alkotva, amelyben együtt léteznek az elvont geometrikus és jelképes formák és különféle növényi-, állati-, kozmikus-, és vallási motívumok.

A 2011-s népszámláláskor a lakosság 6 820 fő volt. Területem majdnem 100 négyzetkilométeren fekszik.

“Befektetési lehetőség Székelyvarságon – Biomassza vagy vegyes tüzelésű hőközpont létesítése”

A helyi önkormányzat várja mindazon befektetni vágyó jogi- és fizikai személyeket akik bérbe vennék a központon található területet és a hozzá tartozó ingatlant, ahol gazdasági tevékenységet folyatnának. A terület megyei útvonalról közelíthető meg, valamint az ingatlan teljesen közművesített. A bérlőnek lehetősége van akár egy távhőközpontot elindítani, mivel a legtöbb középület 200 méteres körzetben megtalálható, így akár ezen épületek hőszolgáltatását el tudná látni. De a hely önkormányzat nyitott megegyezés alapján bármilyen befektetés megvalósítására amely megvalósulása munkahelyeket teremtene a helyi lakók számára.   

“Megyei útvonalról megközelíthető központi belterület… Önnek már van ötlete, hogy milyen gazdasági tevékenységet lehetne folyatni?”

A székelyvarsági hivatal a lehetőségeihez mérten segít a befektetés megvalósításában. Legyen Ön aki él a befektetési lehetőséggel és bérbe veszi a központi övezetben megtalálható területet és ingatlant, hogy megvalósítja elképzeléseit!

“Felkeltette érdeklődését a központi részen található belterület?”

Bővebb információkért kérjük, hogy forduljon hozzánk és hívja a +40266-207784-es telefonszámot.

Ingatlan/Terület: 
Eladó/bérbeadó: 
A helyszín elérhetősége: 
Új befektetési lehetőség Székelyvarság községében - Biomasszás hőközpont vagy tűzifa hőközpont ?
Képek: 
Helyszín a térképen: 
Dátum: 
szerda, május 16, 2018
Tulajdonviszony: 
Közsféra

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
8 + 8 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Direkt vásárlások

Minden direkt vásárlás egy helyen:

Intézmény:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală economică
Ajánlat beküldésének határideje:
25/01/2019 - 12:00
Közbeszerzés tárgya: [ADV1058504]Materiale sanitare
Intézmény:
Spitalul de Psihiatrie Tulghes
Ajánlat beküldésének határideje:
21/01/2019 - 13:00
Intézmény:
Spitalul de Psihiatrie Tulghes
Ajánlat beküldésének határideje:
31/01/2019 - 13:00
 
1 Kezdet 2 Kész