Jó befektetési lehetőség egy öregotthon megnyítása...

Jó befektetési lehetőség egy öregothon megnyítása Csíkrákos községben, felakínálva egy sor olyan szolgáltatást amely az ottlakók életét minél kényelmesebbé teszik, összehangolva a személyi függőséget a szakképzett személyzet jóindulatú segítségével. Erre nyújt lehetőséget, bármely képzelőerővel rendelkező befektetőnek  a közigazgatásilag Csíkrákoshoz tartozó Göröcsfalván található ingatlan, amelyik valamikor a helyi néptanácsnak adott othont és jelenleg félig ovóda félig kereskedelmi egység szerepét tölti be és a helyi tanács űgykezelésében van. Ugyanakkor az ingatlan ilyen jellegü kihasználása csak egy ötlet, ugyanis lehetőség van kulturális központ vagy turisztikai létesítmény létrehozására is az épületben, az esetleges befektető elképzelésének megfelelően.

Csíkrákos község...

Csíkrákos község Csíkszeredától 13 km-re északra, a csíki medence szivében fekszik. Ennek köszönhetöen, turisztikai szempontból is jó kiindulópontnak számít, különböző, a környék látványosságainak elérését célzó kirándulásra. A 124-es megyei úton Moldova felé is kijárása van. Fő gazdasági tevékenységei között megemlíthetjük a faluturizmust, amelynek kiszélesítését segíti a két, nagy befogadóképességű, „Cserekert” és „Vándorszékely” vendégfogadó, valamint a környéken működő 10 kisebb vendéglátásra szakosodott egység. Ugyancsak fontos gazdasági tevékenység a környékre jellemző fakitermelés és feldolgozás.

A befektetésre alkalmas kőépület amelyiknek egyik fele mind ovóda, másik fele pedig mind kereskedelmi egység működik, 361 nm hasznos, beépített felülettel rendelkezik valamint van egy 1500 nm-es, parknak kialakítható udvara.

Egy olyan szolgáltatáscsomag...

Egy olyan szolgáltatáscsomag felajánlása, amely kielégíti az idős, állandó segítségre szoruló személyek igényeit, jó befektetési lehetőség, ha figyelembe vesszük az ilyen jellegű létesítmények hiányát a régióban, valamint azt a tényt, hogy a vidék csendje, jó levegője, a békés környezet, mind az idős korosztály életminőségének a javítását szolgáló tényező.

Ugyanakkor lehetőség van sétára és a szabad levegőn való időtöltésre az idősek számára, ugyanis rendelkezésre áll egy 1500 nm-es udvar az épület tartozékaként, amelyből parkot lehet varázsolni sétálóösvények kialakításával és padok kihelyezésével.

Figyelembe véve az említett előnyöket, valamint azt a tényt, hogy a helyi tanács a befektetők számára a minimális adót alkalmazza, érthető az épület eredeti rendeltetésének ilyen irányú megváltoztatása és a beruházás szükségessége.

Csíkrákos község Polgármesteri Hivatala segítséget próbál nyújtani a befektetőknek…

Csíkrákos község Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek, a község lakóinak a közös cél elérése érdekében.

Ha további információra kíváncsi, ne habozzon, hívja most a hivatal képviselőjét:

Császár Attila

0751-142701

CsatolmányMéret
269.jpg2.4 MB
Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés