Jó befektetési lehetőség egy öregotthon megnyitása

Jó befektetési lehetőség egy öregotthon megnyitása Gyergyóholló községben, felkínálhatnak általa számos olyan szolgáltatást, amely az ott lakók életét minél kényelmesebbé teszi, összehangolva a személyi függőséget a szakképzett személyzet jóindulatú segítségével. Erre nyújt lehetőséget bármely képzelőerővel rendelkező befektetőnek az az új, „pirosban felhúzott” épület, amely jelenleg a helyi tanács ügykezelésében van.

 

Kereskedelmi központnak készült épület

A szóban forgó épület, pince+földszint+emelet, eredeti rendeltetése szerint kereskedelmi központnak készült, az emeleten két lakosztállyal és két egyszobás lakással. A földszintnek a felosztása viszont csak részleges, nem rendelkezik épületgépészeti tervvel sem, és a jelentkező befektető a rendeltetésnek megfelelően tudja alakítani anélkül, hogy bontásra kényszerülne. Ugyanakkor rendelkezésre áll egy 100 nm-es pince, amelyik a működéshez szükséges tartalékok raktározására vagy bármilyen más célra használható.

Gyergyóholló Gyergyószentmiklóstól 55 km-re északra a Kis-Besztercébe ömlő Holló-, Baraszó-, Savului- és Argintaria-patak völgyében fekszik, a Komárnyiki- és Görgényi-havasok között. A besztercei hegyek által védett völgyben megbúvó falu ablakaiból rálátásunk van a Kelemen-havasokra, valamint a Csalhó bérceire.

Szolgáltatáscsomag

Egy olyan szolgáltatáscsomag felajánlása, amely kielégíti az idős, állandó segítségre szoruló személyek igényeit, jó befektetési lehetőség, ha figyelembe vesszük az ilyen jellegű létesítmények hiányát a régióban, valamint azt a tényt, hogy a vidék csendje, jó levegője, a békés környezet mind az idős korosztály életminőségének javítását szolgáló tényező.

Ugyanakkor lehetőség van sétára és a szabad levegőn való időtöltésre az idősek számára, ugyanis rendelkezésre áll egy 2000 nm-es udvar az épület tartozékaként, amelyből parkot lehet varázsolni sétányok kialakításával és padok kihelyezésével.

Figyelembe véve az említett előnyöket, valamint azt a tényt, hogy a helyi tanács a befektetők számára a minimális adót alkalmazza, érthető az épület eredeti rendeltetésének ilyen irányú megváltoztatása és a beruházás szükségessége.

Gyergyóholló Község Polgármesteri Hivatala segítséget próbál nyújtani a befektetőknek

Gyergyóholló Község Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek, a község lakóinak a közös cél elérése érdekében.

Ha további információra kíváncsi, ne habozzon, hívja most a hivatal képviselőjét:

Drugă Nicușor

Tel.: 0733-973563

Țepeluș Gheorghe

Tel.: 0733-973638

CsatolmányMéret
043.jpg5.04 MB
044.jpg4.38 MB
Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés