...közművesített terület befektetőre vár Csíkkarcfalván.

          Négy darab, összesen 1,49 ha-os, befektetésre alkalmas, közművesített, füves terület befektetőre vár Csíkkarcfalván.

          A területek a község külömböző, stratégiailag fontos területén  helyezkednek el, közművesítve vannak, és az önkormányzat tanácsi határozattal,  hosszú távú bérbeadási szerződést kötne komoly beruházási szándékkal érkező befektetőkkel. Turisztikai vagy ipari célra is felhasználhatóak.

          A területek egyenként: T1=2300, T2=3000, T3=3700 és T4=5900 négyzetméteresek.

         A község előljárói fontosnak tartják a hosszú távú infrastrukturális beruházások mellett a turizmus fejlesztését. Ez alternatív bevételt jelentene a térség lakóinak. Itt prioritásként kezelendők a szálláshelyek bővítése, a térségben lévő turisztikai, kulturális, történelmi, és egyéb látványosságok, felleltározása, információs és szervező iroda létrehozása.

fejlesztési elképzelés...

          A fenti célkitűzések elérését célozza a községhez tartozó Madicsafürdőre tervezett fejlesztési elképzelés, valamint a település területén található műjégpálya szomszédságába felépítendő sportkomplexum (teniszpályák, kiszolgáló egységek) létrehozása.

          Karcfalva község Erdély keleti részén, a Csíki-havasok hegyvonulata és a Hargita hegylánca által körülzárt Csíki medence felső részén helyezkedik el , a tengerszint felett mintegy 72o-725 méter magasságban. Csíkszeredától 23 km-re északra, Gyergyószentmiklóstól 31 km-re délre fekszik az 578-as európai úttal párhuzamosan futó 125-ös megyei út mentén. Csíkszereda irányából Dánfalva északi részén, a vasúti sorompónál lekanyarodva, lehet megközelíteni, illetve a karcfalvi vasúti átjárón keresztül. 

Keletkezéséről nem maradtak fenn írott emlékek, de a székelyek Csíki-medencei betelepedésük és szálláshelyeiknek falurendszerré fejlődéséből következtetve a XII. század végére – XIII. század elejére tehető.

...a község gyors és látványos fejlődését,

Figyelemmel kisérve a község gyors és látványos fejlődését, kijelenthető, hogy a fenti területekre történő befektetés és ezáltal  az idegenforgalom növekedése mind a község, mind annak lakossága, illetve a befektetők, a  kis- és középvállalkozók érvényesülésére is pozitív kihatással lesz. Az idelátogatók szabadidejének kihasználására létrehozott létesítmények fontos lépést jelentenek a fejlődés terén, ugyanúgy a különböző közélelmezési kiszolgáló egységek (vendéglők, gyorsétkezdék, kávézók), valamint helyi események, vetélkedők szervezése stb.

            Karcfalva község  Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek,   a község lakóinak a közös cél elérése érdekében.       

További információ elérése érdekében hívja most:

Szőcs László

+40734-993740

CsatolmányMéret
t2.jpg3.26 MB
t4.jpg2.93 MB
terulet_2_kozeli.jpg246.43 KB
terulet_3_kozeli.jpg233.84 KB
terulet_4_kozeli.jpg239.47 KB
Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés