Közművesített épület 1700 nm területtel befektetőre vár Salamáson

Az ingatlan, egy valamikori vendéglátóipari egység, a község stratégiailag fontos területén helyezkedik el, 1700 nm területtel rendelkezik, közművesítve van, és az önkormányzat tanácshatározattal hosszú távú bérbeadási szerződést kötne komoly beruházási szándékkal érkező befektetőkkel. Turisztikai, vagy rendeltetését megváltoztatva, kisipari, kézművesipari célra is felhasználható.

A község elöljárói fontosnak tartják a hosszú távú infrastrukturális beruházások mellett a turizmus fejlesztését. Ez alternatív bevételt jelentene a térség lakóinak. Prioritás a szálláshelyek bővítése, a térségben lévő turisztikai, kulturális, történelmi és egyéb látványosságok felleltározása, információs és szervező iroda létrehozása.

Salamás község

Salamás község a Görgényi-medence északi részén, nagyrészt a Maros folyó jobb partján helyezkedik el, és benyúlik a Marosba ömlő patakok völgyeibe, széthúzva ezáltal a lakott területet 11 km hosszúságba, a Maros völgyétől a Görgényi-havasokig. Gyergyószentmiklóstól 22 km-re, Maroshévíztől 15 km-re helyezkedik el az E 578-as európai út mentén.

A község gyors és látványos fejlődése

Figyelemmel kísérve a község gyors és látványos fejlődését, kijelenthető, hogy a fenti ingatlanba történő befektetés és ezáltal az idegenforgalom növelése vagy a kisipar fejlesztése mind a község, mind a lakossága, illetve a befektetők, a  kis- és középvállalkozók számára is pozitív kihatással lesz. Az idelátogatók szabadidejének kihasználására létrehozott létesítmények fontos lépést jelentenek a fejlődés terén, ugyanúgy a különböző közélelmezési kiszolgáló egységek (vendéglők, gyorsétkezdék, kávézók), valamint helyi események, vetélkedők szervezése stb.

 Salamás Község Polgármesteri Hivatala

Salamás Község Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek, a község lakóinak a közös cél elérése érdekében.       

További információkért hívja most:

Măndru Valentin

+40756-767420

CsatolmányMéret
040.jpg5.1 MB
Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés