Boutique szálloda vagy öregotthon megnyitása

Boutique szálloda vagy öregotthon megnyitása? Mindkettő jó befektetési lehetőség Gyergyótölgyesen, kihasználva az önkormányzat tulajdonában levő üresen álló, vagy csak részben kihasznált épületeket. Egy szakképzett személyzet segítségével öregotthon nyitható, amely az ott lakók kényelmét szolgálná.

Előnyös földrajzi elhelyezkedés

A község turisztikai szempontból előnyös földrajzi elhelyezkedését kihasználva, képzelőerővel rendelkező befektető boutique szállodát nyithat. Az első boutique szállodák az 1980-as évek elején jelentek meg. A világ első két ilyen szállodája 1981-ben nyitotta meg kapuit. A boutique szállodákat a stílusmegkülönböztetés jellemzi, amelyek a különleges igényeket szolgálják ki. A boutique hotel­ek többsége szobánként különböző témát mutat be, minden elszállásolást egyedivé tesznek a visszatérő vendégek számára is. Ami megkülönbözteti a boutique hotel­eket a szabványos hotel­ektől, az alkalmazottak és a vendégek közvetlen kapcsolata, a legtöbb ilyen szállodában elvárás, hogy a szálloda alkalmazottai nevükön szólítsák a vendégeket.

Gyergyótölgyes névadó helysége

A Tölgyesi-szoros Gyergyótölgyes névadó helysége. A Kis-Beszterce és a jobbról beleömlő Putna völgyének találkozásánál fekszik. A 3751 főt számláló nagyközség (1147 épülettel) az egykori irtványfalu a Kis-Beszterce völgyében 641 m magasságban helyezkedik el. Az 1850-es évekig Putna Loka néven volt ismert az a völgyszakasz, amely délről nyílik a Kis-Beszterce folyó völgye felé (ma: Putna település Gyergyótölgyes része). Itt vezetett a piricskei vám régi kereskedőútja a Kis-Beszterce völgyébe, ahonnan lefelé Moldva, fölfelé (Bélboron át) pedig Bukovinával teremtett kapcsolatot.

Szolgáltatáscsomag

Egy olyan szolgáltatáscsomag felajánlása, amely kielégíti az idős, állandó segítségre szoruló személyek igényeit, vagy a festői környezet adta turisztikai adottságok kihasználására ad lehetőséget, jó befektetésnek igérkezik, ha figyelembe vesszük az ilyen jellegű létesítmények hiányát a régióban, valamint azt, hogy a vidék csendje, jó levegője, a békés környezet minden korosztály életminőségét javítja.

Figyelembe véve az említett előnyöket, valamint hogy a helyi tanács a befektetők számára a minimális adót alkalmazza, érthető az épületek eredeti rendeltetésének ilyen irányú megváltoztatása és a beruházás szükségessége.

Gyegyótölgyes Község Polgármesteri Hivatala segíti a befektetőket

Gyegyótölgyes Község Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek, turistáknak, minden idelátogatónak, de a község lakóinak is a közös cél elérése érdekében.

Ha további információra kíváncsi, ne habozzon, hívja most a hivatal képviselőjét:

Vancu Marcel

+40734 569775

www.tulghes.ro

Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés