Jó befektetési lehetőség

Jó befektetési lehetőség képzelőerővel megáldott beruházónak, aki kisipari vagy kézműves tevékenységet folytat, és szüksége van egy 278 nm-es, lebetonozott helyiségre.

Gyergyóvárhegy

Gyergyóvárhegy a Maros völgyében, a vasút mentén, Ditróhodostól 4 km-re délnyugatra terül el, a 153D megyei út mentén, közel az E578-as európai úthoz, Maroshévíztől 15 km-re. Fő vízfolyása a Maros, melybe balról ömlik a Kalnács-pataka és a Dudád-pataka. A község fő tevékenysége a mezőgazdaság, ezen belül pedig a létfenntartó állattenyésztés, de lehetőség van a helyi turizmus és főképpen az agrárturizmus fejlesztésére, ugyanis a magántulajdonban lévő területek, valamint a szükséges és olcsó munkaerő mindig a befektető rendelkezésére áll.

A fent említett épület

A fent említett épület - amely tulajdonképpen a valamikori mesterséges megtermékenyítő állomásnak otthont adó istálló - nagyon jó állapotban van, új a tetőszerkezete, külső falait nemrég tatarozták, és csak belső vakolást igényel, 278 nm-es lebetonozott, egybefüggő csarnok, a helyi önkormányzat tulajdonát képezi, és hosszú távra bérelhető. Elektromos árammal ellátott, a víz egy közeli bő vizű kútból bevezethető, a szennyvízcsatorna pedig az épület előtt húzódik. Rendeltetését megváltoztatva különböző célokat szolgálhat, mind kisipari, mind kézműves tevékenység lebonyolítására alkalmas, erdeigyümölcs-feldolgozó és -csomagoló egység létrehozása vagy akár tejfeldolgozó is elképzelhető benne, a jelentkező befektető elképzelésének és igényeinek megfelelően.

Figyelembe véve az említett előnyöket, valamint azt a tényt, hogy a helyi tanács a befektetők számára a minimális adót alkalmazza, érthető az épület eredeti rendeltetésének ilyen irányú megváltoztatása és a beruházás szükségessége.

Gyegyóvárhegy Község Polgármesteri Hivatala segítséget próbál nyújtani a befektetőknek

Gyegyóvárhegy Község Polgármesteri Hivatala ezúton is segítséget próbál nyújtani a leendő befektetőknek, a község lakóinak a közös cél elérése érdekében.

Ha további információra kíváncsi, ne habozzon, hívja most a hivatal képviselőjét:

Rizea Ioan

Tel.: 0745-314975

       0730-002708

Cotfas Nicolae Vasile

Tel.: 0744-763337

CsatolmányMéret
spatiu_investitii.jpg5.98 MB
spatiu_ptr._investitii.jpg5.46 MB
Bérbeadó
Üzleti partner keresése

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Keresés

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés