Pályázatok

A minimis támogatási rendszert a Gazdasági Minisztérium vállalkozási főosztálya kezeli. Ennek célja, hogy támogassa a kereskedelmi szereplőket, vállalatokat és szövetkezeteket a finanszírozáshoz való hozzáférés elősegítése érdekében, hogy javítsa a gazdasági és műszaki teljesítményt.

Az Innovatív nők díj az újítások ösztönzésére, valamint azon vállalkozói szféraban dolgozó nők buzdítására irányul, akik képesek a kínálkozó lehetőségek maximális kihasználására ezáltal népszerűsítve a vállalkozói szellem elterjedését a gazdaság különböző területein.

A konstrukció fő célja a hazai kis- és középvállalkozások (a továbbiakban: kkv) jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai (a továbbiakban: ikt) megoldások hatékony alkalmazása révén mind a belső vállalati, mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban, amelyek a hazai kkv-szektor versenyképességének növekedését segíthetik elő.

Az alintézkedés célja a farmok gazdasági teljesítményének növelése, illetve átszervezésük és modernizálásuk révén megteremteni a lehetőséget a termelés diverzifikálása és piacra orientált előállítása számára.

A pályázat célja olyan moduláris polcrendszer megtervezése, amely különböző méretű üzletekben használható, különféle termékek bemutatására (hústermékek, tejtermékek, méz, befőtt, szörpök, kézműves termékek stb.).

Áttérés a tevékenységek kiszervezéséről az újításon alapuló fejlesztésre, valamint a TIC-iparban létező klaszter típusú szerkezetek együttműködésére azért, hogy gyors és könnyű hozzáférést biztosítsanak a fejlesztési és kutatási eredményekhez új termékek kifejlesztése érdekében.

A rendezvény célkitűzése egyrészt az, hogy megismertesse a kortárs designt a helyi nagyközönséggel, másrészt az, hogy a kiállításokat, kerekasztal-beszélgetéseket, előadásokat, workshopot, divatbemutatót és vásárt is magában foglaló programsorozattal lehetőséget teremtsen a romániai és magyarországi szakma, a helyi és magyarországi designerek, menedzserek és szakírók találkozására.

A program célja a vidékfejlesztés olyan induló befektetések létrehozásával, amelyek csúcstechnológiát használnak, és ezáltal termékeiknél magas hozzáadott értéket tudnak alkalmazni, fuggetlenül a kedvezményezett nagyságától.

A beruházások támogatásának célja a nyílt hozzáférésű infrastruktúra használatának és adminisztrációjának átszervezése, illetve az új mezőgazdasági és erdészeti struktúrákhoz való igazítása, továbbá a használható infrastruktúra hatékonyabb kihasználása.

A beruházások támogatásának célja olyan mikró-és kisvállakozások létrehozása amelyek nem mezőgazdasági ágazatban tevékenykednek és ezáltal változatosabbá, vonzóbbá teszik a vidéki környezetet a fenntartható gazdasági fejlődés kiszélesítésével, új munkahelyek teremtésével valamint a szegénység csökkentésével.

A támogatott befektetési cél ezen alprogramon belül a beruhásások támogatása, a versenyképesség növelése, gépek és berendezések vásárlása valamint a a mezőgazdasági üzemek korszerűsítése és minőségének javítása .

A minimis rendszer támogatás fő célja az kis- és középvállalkozások ösztönzése, a meglévő gazdasági teljesítmény javítása a potenciális források fokozottabb igénybevételével, a finanszírozási forrásokhoz való hozzáférés növelése, munkahelyteremtés, valamint a vállalkozói készségek fejlesztése.

A program célja: azoknak a vállakozásoknak a támogatása amelyek befektetnek a mezőgazdasági termékek feldolgozásába és margetingtevékenységet is folytatnak az Európai Közösség Alakuló Szerződésének első melléklete alapján. Kivételt képeznek a program alól a halászatból származó termékek.

A program fő célkitűzése: tudományos és/vagy technológiai szakértelemmel bíró, európai követelményeknek megfelelő központok létrehozása kutatásfejlesztési intézményen, egyetemen vagy fogadó vállalaton belül, bármilyen nemzetiségű, elismert külföldi szaktekintély bevonásával.

A program fő célkitűzése: a kútatás-fejlesztés és innovációs kapacítás növelésének bátorítása, a vállalatok ezen részlegeinek fejlesztésével, az innovációs szint és a piaci versenyképesség növelésének céljából.

Kutatási-fejlesztési, valamint szabadalmaztatott ötletek értékesítése, amely kiindulási alapként szolgál olyan termékek (javak vagy szolgáltatások), technológiák pályázó által azonosított fejlesztésére, amelyek a kérelmező előszerződései alapján piacképesek.

„András országában készült" egy olyan program, amelynek célja, hogy megindítsa a hosszú távú változást azokban a közösségekben, amelyekben a gazdasági recesszió teremt szociális problémákat, úgymint: a szegénység,a munkahelyek hiánya, a nyersanyagforrásokhoz és a piacokhoz való hozzáférés hiánya, egy jobb jövőben való remény és motiváció hiánya.

A területalapú támogatásra a kérelmet idén már mint engedélyezett személy (PFA), családi gazdaság, egyéni vállalkozás vagy cég kell benyújtani.
A fiatal gazda a támogatási kérelem benyújtásakor elmúlt 18 éves, de 40. életévét még nem töltötte be.
Maximálisan pályázható összeg: 50 000 euró/projekt.

A program fő célkitűzése:
- a természetes és lehetséges turisztikai objektumok rendezése: a hegyi turizmus lehetőségeinek kihasználása és értékesítése a szükséges infrastruktúra kiépítésével; a gyógyturizmus fejlesztése; a szálláshelyek szerkezetének, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásoknak a rehabilitációja, modernizálása és kiterjesztése; a rekreációs infrastruktúra létrehozása, felújítása és kiterjesztése, értve ezalatt a kapcsolódó szolgáltatásokat is.
Határidő: folyamatos benyújtás.

A "Project Factory" képzés azoknak szól, akik a NEET(munkanélküli és képzésben sem vesz részt) bármely ágazatából (formális, nem formális, társadalmi és üzleti) vagy a veszélyeztetett helyzetben lévő fiatalok problémáival foglalkoznak, hogy partnerségeket és projekteket dolgozzanak ki hosszú távon ezen célcsoportoknak.
Határidő: 2015 Június 01- 23:59 óra

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés