Közbeszerzések

A szerződés áfa-mentes összértéke 11 325 958 lej, amely a szerződés alapértékéből (9 964 151 lej), a munkafelület előkészítési költségeinek értékéből (371 402 lej) és a különféle és előre nem látható költségek értékéből (990 405 lej) tevődik össze.

A technikai leírás, a végrehajtási részletek, a tenderfüzet és a munkálatok listája alapján útmunkálatok elvégzésére hirdet közbeszerzést a megyei tanács.

A technikai leírás, a végrehajtási részletek, a tenderfüzet és a munkálatok listája alapján útmunkálatok elvégzésére hirdet közbeszerzést a megyei tanács a 153C útra a 51+150-69+449 km-es szakaszon. A munkálat tervét a Fundamenta Kft. készítette. A munkálat áfa nélküli összértéke 882 541 lej, melyből a különböző és előre nem látható költségek értéke 80 231 lej.

A csíkszeredai Szent Anna Elhelyezőközpont megszüntetése, és párhuzamosan 7 családi típusú lakás, valamint egy, a fogyatékos gyerekek rehabilitációját segítő központ létrehozása program keretében a megyei szociális és gyermekvédelmi vezérigazgatóság berendezések vásárlására indít közbeszerzési eljárást.

Építészeti, integrált mérnöki, urbanisztikai, tájrendezéssel egybekötött építészeti, illetve tudományos és technikai tanácsadói szolgáltatások, műszaki vizsgálatok és elemzések elvégzése.

Ezen közbeszerzés célja tanácsadási szolgáltatás Hargita megye általános fejlesztési stratégiájának kidolgozásához a 2015-2020-as időszakra. Ez a stratégia a megye szociális és gazdasági fejlesztését határozza meg.

A csíkszeredai Szent Anna Elhelyező Központ megszüntetése, és párhuzamosan 7 családi típusú lakás, valamint egy, a fogyatékos gyerekek rehabilitációját segítő központ létrehozása elnevezésű program keretében a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság berendezések vásárlására indít közbeszerzési eljárást

Útmegerősítési munkálatok kivitelezése Bélbor községben, a Susen-Lunca-útvonalon 1,748 km hosszúságban, amely tartalmazza az út infrastrukturális megerősítését, sáncok elrendezését, csőátereszek építését az útkereszteződésekben, útszegélyek építését és aszfaltburkolat leterítését.

A szerződés tárgya: Fűtési hálózat bővítése a központi zónában - könyvtár csatlakoztatása - első szakasz: a munkálatok kivitelezése, új, szigetelt csövezet elhelyezése, és a szükséges épületgépészeti berendezések beszerzése, hogy a tervbe vett épületeket csatlakoztatni lehessen a város fűtéshálózatára.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Légy az elsők közt, akik értesülnek a legújabb hírekről, közbeszerzésekről, árverésekről, pályázatokról, továbbképzésekről és konferenciákról!

Feliratkozom

Friss hírek

[12:47]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[12:42]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[10:40]

Nyílt árverésen eladó: fűszerraktár Csíkszeredában

[13:14]

A TRANSILVANIA INTERCONSULT IPURL felszámoló szakcég (...

[09:30]

A komplexum összterülete 1,1 ha, amely a Székelykeresztúr...

[09:21]

Az 1980-as években épült, de be nem fejezett 4 emeletes...

[09:15]

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött....

[09:04]

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű...

[12:27]

cumpararidirecte.investinhargita.ro

[15:50]

Pályázatok:

A mikrovállalkozások versenyképességének...

Valuta Árfolyam

Bejelentkezés