Invest In Harghita

Befektetési lehetőségek Hargita megyében

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
4 + 0 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.

Direkt vásárlások

Minden direkt vásárlás egy helyen:

Intézmény:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Ajánlat beküldésének határideje:
28/03/2018 - 23:30
Intézmény:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Ajánlat beküldésének határideje:
27/03/2018 - 23:30
Intézmény:
Consiliul Județean Harghita - Direcția generală patrimoniu
Ajánlat beküldésének határideje:
27/03/2018 - 23:30

Jó befektetési lehetőség képzelőerővel megáldott beruházónak a 153D megyei út mentén, közel az E578-as európai úthoz, Maroshévíztől 15 km-re.

Egy panzió létrehozása Máréfalva község központjába, kihasználva a művelődési ház emeletén található, két lakrész és nyolc szoba nyújtotta lehetőséget, amely bármilyen befektető álma lehet.

Közművesített épület 1700 nm területtel befektetőre vár Salamáson.

Figyelembe véve a község földrajzi elhelyezkedését, kiépített turistahálózatát és ennek köszönhető óriási turistaforgalmát, indokolt egy üzemanyagtöltő állomás létrehozásának szükségessége.

Gyergyótölgyesen az önkormányzat tulajdonában levő üresen álló, vagy csak részben kihasznált épületek alkalmasak boutique szálloda vagy öregotthon megnyitására.

Gyergyóújfalu község tulajdona az a háromszintes épület, amely jó befektetési lehetőség képzelőerővel megáldott beruházónak, aki kisipari vagy kézműves tevékenységet kíván folytatni.

Képzelőerővel megáldott befektető, a meglévő természeti adottságokat kihasználva, falusi turistaparadicsom kialakításába kezdhet.

A Hargita megye területén található, használatos vízlelő helyek megfelelő minőségűek, ipari szennyezéstől mentesek, és itt koncentrálódik az országban található források többsége.

Az épület egykor kádas közfürdőként működött, sós vizű gyógyforrásra épült, jelenleg a fúvószenekar próbahelyiségeként szolgál.

Egykor a Kossuth Lajos lakótelep kazánházaként működött. Időközben a távhőszolgáltatás megszűnt, az épületen belül a kazánokat leválasztották egy lezárt külön helyiségbe, így keletkezett egy, jelenleg kihasználatlan kb. 415 m2-es helyiség, alatta pince.

Oldalak